GKD
Wire Mesh

partner van Carl Stahl Benelux

Unieke designs

De metal fabrics en wire mesh van GKD worden op vele manieren toegepast in de architectuur, zowel binnen- als buitenhuis. Zo vind je hun creaties terug als zonwerende gevelstransparante media-façadeswandbekledingvalbeveiliging als akoestische plafonds en nog op vele andere manieren.

GKD heeft al meer dan 25 jaar ervaring en de GKD metal fabrics en wire mesh worden wereldwijd toegepast. Carl Stahl Benelux is de officiële partner van GKD en helpt jou graag bij het verwezenlijken van jouw wensen.

Product details

De metal fabrics zijn verkrijgbaar in breedtes tot 8 meter en op maat gemaakte lengtes. GKD gebruikt hoofdzakelijk roestvast staal als materiaal, maar ook koper, brons of aluminium

De metal fabrics kunnen dankzij een speciaal proces ook gekleurd worden, waardoor gevels in de meest prachtige kleuren kunnen worden getransformeerd.

Enkele GKD mesh panels

Benieuwd naar alle mesh panels? Bekijk ze hier.

Gevels

Media façades

GKD media façades transformeren gebouwen en locaties in hoogwaardige en de meest fascinerende ruimtes voor media presentaties.

Veiligheid en interieur

xxx

Meer over GKD

GKD is in 1925 opgericht. Inmiddels hebben zij vier onafhankelijke afdelingen: industrial weave, process belts, architectural metal fabrics en Mediamesh®. Het hoofdkantoor zit in Duitsland en heeft vestigingen in Frankrijk, Spanje en Dubai. Daarnaast heeft GKD vijf productievestigingen verspreid over de hele wereld. In Nederland en België is Carl Stahl Benelux de officiële partner.

great things
are built
with
the beste materials
.

Neem contact op

Bel ons op +31 (0)75 303 03 93 van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 17:00u of stuur een e-mail naar architectuur@carlstahl.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Uw bedrijfsnaam

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Uw onderwerp

  Uw bericht

  Bestanden toevoegen

  contact