meewerkend werkvoorbereider

Levens redden is wat je bij Carl Stahl gaat doen! De bouw-afdeling ontwerpt, produceert en monteert veiligheidsnetten en jij bent daar onderdeel van. Je zorgt ervoor dat het ontwerp werkelijkheid wordt en dat de montagewerkzaamheden zo soepel mogelijk verlopen. ’S Ochtends vroeg ben je op locatie om de monteurs aan het werk te zetten en ’s middags zit je achter de computer om het volgende project voor te bereiden. Jaarlijks werk je aan ongeveer 100 projecten, dus geen week is hetzelfde!

Op kantoor werk je nauw samen met het projectteam. Je bent verantwoordelijk voor de benodigde materialen, houd contact met de opdrachtgever en regelt alle randzaken. Denk daarbij aan het huren van hoogwerkers, het bestellen van speciaal gereedschap of het schrijven van een veiligheidsplan. Elk project heeft zo zijn eigen uitdagingen.

Op papier ken jij het project als geen ander, maar op de bouwlocatie aangekomen is het altijd anders dan gepland. Jouw hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat alle “opstart-problemen” binnen no time opgelost zijn. Je mag daarom nooit in problemen denken, maar alleen in oplossingen zodat het team van monteurs soepel verder kan werken wanneer jij weer terug rijd.

Per week ben je gemiddeld 20 uur op kantoor en 20 uur op locatie. Het kan zijn dat je vier keer per week een nieuw project opstart, maar het kan ook voorkomen dat je twee (of drie) volle dagen op locatie aan het werken bent. Flexibiliteit is dus wel een vereiste, maar daar wordt je goed voor beloond.

functievereisten

  • MBO+ werk- en denkniveau, door opleiding of ervaring verkregen
  • Ervaring met bouw gerelateerde montagewerkzaamheden
  • Ervaring met rvs staalwerk is een pré
  • Goede computervaardigheden en ervaring met MS office
  • Lezen van technische tekeningen en technisch inzicht
  • Beslissingen durven nemen en oplossingsgericht
  • Aangezien je veel reist ben je in het bezit van je rijbewijs B
  • Secuur en oog voor detail
  • Goede communicatieve vaardigheden

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan. Daarnaast heb je een prima salaris en dito arbeidsvoorwaarden. Als het nodig is kan je aanvullende opleidingen of trainingen volgen.

Ben je geïnteresseerd?

Bel voor meer informatie Carlos Beira op 075-6318536 en/of mail je cv en motivatie naar architectuur@carlstahl.com.  Wil je zien wat voor projecten wij realiseren? Kijk dan even op www.carlstahl-architectuur.com.

IMG_3347

basketbalkooi nautique Carl Stahl (20)

contact