Vacature.

commercieel
medewerker

32-40 uur
Boogbrug-Tegenbosch-Eindhoven-ipvdelft-CarlStahl-03
De projectenafdeling van Carl Stahl is dé specialist op het gebied van (val)beveiligingsnetten én groene gevel systemen. Jaarlijks werken we aan honderden projecten. Dit doen we onder andere in opdracht van (onder)aannemers, staalbouwers, commerciële (zorg)instellingen en hoveniers. In de ontwerpfase denken wij vanuit kantoor met de klant mee en uiteindelijk leveren onze monteurs het werk op. Daarnaast verkopen we veel van onze materialen zonder montage.

Leuk verhaal, maar wegens groei zoeken we een commerciële collega die klanten adviseert, offertes opstelt, orders verwerkt en nieuwe klanten binnenhaalt! Een allrounder dus!
CARLSTAHL-Amstelkwartier

Dit ga je doen.

klanten
adviseren

Alles begint met het geven van advies over onze producten in verschillende toepassingen. De meeste leads komen binnen via onze website en per mail, maar jij bent ook de eerste lijn wanneer we gebeld worden. Je werkt vooral vanaf kantoor, maar zo nu en dan bezoek je ook (potentiële) klanten op kantoor of op de bouw. Je adviseert vooral tussenhandelaren, projectmanagers, aannemers, staalbouwers en hoveniers. 
Parkeergebouw Leuven IMEC KU - Carl Stahl - 05

spil
in het web

Eenmaal opdracht? Dan zorg jij ervoor dat de klant krijgt wat hij besteld heeft. Je voert de opdracht door in ons ERP systeem en zorgt dat de klant zijn bestelling op tijd ontvangt. Als het een project met montage betreft heb je contact met onze projectmanager en/of werkvoorbereider. Je zorgt er voor dat het project netjes opgeleverd wordt en gefactureerd is. Je onderhoudt het contact met de klanten. 
Pontsteiger fiestenstalling aanzicht - Carl Stahl

new
business

80% van je werkzaamheden heeft te maken met het geven van advies over onze materialen, het opstellen van offertes en het doorvoeren van orders. De overige 20% ben je pro-actief op zoek naar new business. In onze maandelijkse overleggen bespreken we nieuwe kansen en gaan daar meteen mee aan de slag. Dit doe je, afhankelijk van het plan, alleen of in teamverband. Je krijgt hierin ruimte voor ontwikkeling.
Industrie-Carl-Stahl-Benelux-e1527283283609-2

Klanten
blij maken

Je doet er alles aan om de klant blij te maken en weet als geen ander wat zijn wens is. Daar speel jij op in en daar krijg je alle ruimte voor. We geloven altijd in lange termijn relaties met onze klanten en doen er alles aan om onze materialen naar volle tevredenheid uit te leveren. We doen niet moeilijk als het even tegenzit en zijn vooral trots als de klant tevreden is. Je belt graag na om even te vragen wat de klant ervan vindt.
Powerhouse Eindhoven - Spankabels voor groene gevel - Carl Stahl

wat je soms ook doet.

Verwachtingen en uitdagingen.

Uitdagingen

  • Omgaan met unieke aanvragen.
  • Nog efficiënter werken. 
  • Schakelen tussen offertes en opdrachten.
  • Beslissingen durven nemen.
  • Fouten durven maken.

Verwachtingen

  • Je hebt technisch inzicht.
  • Je kan tekeningen lezen.
  • Je bent commercieel ingesteld.
  • Je kan goed naar klanten luisteren.
  • Je spreekt goed Nederlands.
  • Je bent een teamplayer.

Leuke dingen

  • Veel vrijheid in je werkzaamheden.
  • Goed salaris
  • Ruimte om persoonlijk (en zakelijk) te groeien.
  • Aardige (en slimme) collega's.
  • Pingpongen, poolen en darten.
  • Kwartaaluitjes (zodra het weer kan).

Geïnteresseerd of vragen?

Bel: 075-303 03 93
(en vraag naar Carlos)

Carl Stahl
in een notendop.

Grote
achterban

Carl Stahl is opgericht in 1997 en van oorsprong een groothandel in rvs kabel, kunststof lijnen en toebehoren. We hebben veel ervaring met het in- en verkopen van de beste materialen in de hoogste kwaliteit. In Duitsland zit ons moederbedrijf Carl Stahl Architektur waar architecten en engineers werken en ons, waar nodig, ondersteunen.
Tafelvoetbal met team op kantoor - Carl Stahl

Technische
kennis

Wij onderscheiden ons door de kennis die we hebben en delen deze graag met onze klanten. Ook met collega's van de verschillende afdelingen delen we veel kennis en ervaring. Onze kennis houden we up-to-date door het bezoeken van seminars of het volgen van cursussen, maar ook gewoon door praktische ervaring op te doen met onze projecten.
technische kennis - Carl Stahl Benelux

Oplossingen
leveren

Naast het leveren van materialen en kennis leveren wij als bedrijf met name oplossingen. We denken mee met klanten en luisteren goed zodat we een passende oplossing kunnen bieden. Soms gaat het alleen om het snel of goedkoop leveren of monteren van materialen. Maar we zijn met name bekend om onze specifieke, technische en unieke oplossingen.
Kantoor Carl Stahl zitten op een skippybal

Mooie
projecten

We zijn altijd trots op de projecten waar we aan gewerkt hebben. We werken aan kleinschalige projecten van een paar duizend euro tot projecten van wel twee ton. Vaak zitten we al in een vroeg stadium met de ontwerpers aan tafel en het is altijd leuk om de projecten uiteindelijk gerealiseerd te zien worden. Daar dragen we allemaal aan bij.
Lammermarkt-netten-Leiden-3 - Carl Stahl Architectuur

great things
are built
with
the best materials
.

contact