Lichtinstallaties

Bijzondere creaties.

Als je lichtinstallaties wilt ophangen zijn kabels en lijnen de ideale producten om voor te kiezen. Carl Stahl denkt in het ontwerpstadium graag mee over de uitwerking. Indien nodig verzorgen wij berekeningen en technische tekeningen. We leveren de producten en kunnen uiteindelijk de kabelconstructie monteren.

Lichtinstallaties

Amsterdam
Amsterdam Light Festival logo

Official partner 
Amsterdam Light Festival

Op het Amsterdam Light Festival komen de mooiste kunstwerken tot leven in het donker. Carl Stahl is official supplier and installer van de ophangsystemen. Tijdens dit jaarlijkse evenement, zijn wij dag en nacht bezig om de kunstwerken door de hele stad op te hangen.
Carl Stahl Benelux lightfestival
lightfestival amsterdam stopera
Lightfestival Amsterdam - Carl Stahl
Bekijk in onderstaande video de montage van het kunstwerk '1.26 Amsterdam' van de Amerikaanse kunstenares Janet Echelman. Hier installeert het montage team van Cal Stahl Benelux het 250 kg zware kleed boven de Amstel in Amsterdam.

Spelen met licht

Divers
kabelstructuur-special-3
lumenus Kabels - Carl Stahl
Kabelnetwerk - Carl Stahl
Airport New Ark Illumination - kabelnetten met LED verlichting - Carl Stahl

great things
are built
with
the best materials
.

Over X-TEND

De RVS kabelnetten worden project-specifiek geproduceerd in onze eigen fabrieken in Europa. Elke gewenste afmetingen kan gerealiseerd worden.

Alle afmetingen zijn mogelijk omdat netten (onzichtbaar) aan elkaar gekoppeld worden. Ook diagonale, driehoekige of andersoortige vormen kunnen gerealiseerd worden met de kabelnetten.

De maasopeningen zijn er standaard vanaf 18 mm tot aan 400mm en speciale maasopeningen zijn uiteraard ook mogelijk. De kabeldiameters zijn standaard 1, 1.5, 2, 3 en 4 mm.

Welk type precies benodigd is, is afhankelijk van de toepassing.

Neem
contact op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte aanvraag. Bel ons op +31 (0)75 303 03 99 van maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00uur of stuur een e-mail naar architectuur@carlstahl.com. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren. 

  Uw bedrijfsnaam

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Uw onderwerp/project

  Uw bericht

  Bestanden toevoegen

  contact