Trappen met verticale spankabel

Foto ©EeStairs - Hans Morren

Veilig en esthetisch.

Bij trappen kunnen verticale spankabels dienen als transparante afscheiding. Naast dat de spankabels veiligheid bieden, maken ze de trap nog verfijnder dan deze al is.

Op deze pagina lichten wij een aantal bijzondere projecten toe.

Little C

Rotterdam
Foto's ©EeStairs - Hans Morren

EeStairs

Barneveld
Foto's ©EeStairs - Hans Morren

Lammermarkt

Leiden

22 meter diepte

De Lammermarkt in de Leidse binnenstad is in 2015 vernieuwd. Hieronder bevindt ze de ronde Parkeergarage Lammermarkt, die plaats heeft voor 525 auto's. De parkeergarage is ontworpen door JHK Architecten. De garage biedt ruimte voor 525 parkeerplaatsen.

Transparante vide

In het midden van de garage is een grote ronde vide ontworpen met een hoogte van 22 meter en een markante oranje lijn langs de vloerranden. Tussen de vloeren zijn de netten opgespannen en deze dienen als valbeveiliging.
Lammermarkt-kabelnetten-Leiden-CarlStahl-3
Lammermarkt-kabelnetten-Leiden-CarlStahl-7

great things
are built
with
the best materials
.

Over X-TEND

De RVS kabelnetten worden project-specifiek geproduceerd in onze eigen fabrieken in Europa. Elke gewenste afmetingen kan gerealiseerd worden.

Alle afmetingen zijn mogelijk omdat netten (onzichtbaar) aan elkaar gekoppeld worden. Ook diagonale, driehoekige of andersoortige vormen kunnen gerealiseerd worden met de kabelnetten.

De maasopeningen zijn er standaard vanaf 20 mm tot aan 300mm en speciale maasopeningen zijn uiteraard ook mogelijk. De kabeldiameters zijn standaard 1,5, 2 of 3 mm.

Welk type precies benodigd is, is afhankelijk van de toepassing.

Neem
contact op
.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte aanvraag. Bel ons op +31 (0)75 303 03 99 van maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00uur of stuur een e-mail naar architectuur@carlstahl.com. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren. 

  Uw bedrijfsnaam

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Uw onderwerp/project

  Uw bericht

  Bestanden toevoegen

  contact