I-SYS®

Foto ©EeStairs - Hans Morren

Roestvaststaal spankabel systeem

I-SYS® is een roestvaststaal spankabel-systeem met een breed scala aan kabel- en verbindingsmogelijkheden. De kabels kunnen voorzien worden van verschillende soorten RVS eindterminals. Zo kan een kabel worden voorzien van RVS draadeinden, gaffels, ogen, eindstops of een combinatie hiervan. De kabels zijn verkrijgbaar in de diameters variërend van 2 tot 26 mm en met de constructies 1x19, 1x37, 7x7 en 7x19. Carl Stahl adviseert u graag over de benodigde kabel. De kwaliteit en de veelzijdigheid van het I-SYS® systeem maken dat wij u voor elke toepassing de juiste kabel kunnen leveren.

Materiaal en toepassingen spankabels

Het I-SYS® systeem van Carl Stahl is een zeer compleet en uitgebreid spankabelsysteem. Het wordt continu verbeterd en doorontwikkeld. De spankabels worden onder Europese omstandigheden geproduceerd in de fabriek van Carl Stahl in het Duitse Süessen en beschikken over Europese kwaliteitscertificaten en keurmerken. Onze spankabels zijn van RVS AISI316 (Ook bekend als 1.4401 of A4 kwaliteit). Deze kwaliteit kunnen wij 100% garanderen middels certificaten.

De staal- en spankabels die wij produceren en leveren worden voor diverse doeleinden gebruikt. Zo kunnen de RVS kabelsystemen in balustrades van bruggen of trappen opgespannen worden t.b.v. de veiligheid. Lees hier meer over deze toepassing in balustrades. De kabels kunnen ook een constructieve functie hebben bij het ophangen van bepaalde objecten. Tevens worden kabels als windverbanden gebruikt. Maar ook in liften, trappenhuizen, hekwerken etc.

Voor elke toepassing leveren wij een passend staalkabel-systeem.
Spankabels I-SYS

Spankabels voor display

Voor het ophangen van displays of borden heeft Carl Stahl een speciale productgroep ontwikkeld. Het POSILOCK® systeem is veelzijdig en makkelijk in gebruik. Lees op deze pagina meer over deze spankabels.
Display ophangsystemen - posilock

Prijzen

De prijs van de spankabels is afhankelijk van de diameter, de lengte, de kabelconstructie en de eindterminals. In de regel voorzien wij u van een offerte binnen 24 uur. 

Levertijden

De levertijden van het kabels is bij een afname tot 50 kabels standaard 48 uur. Bij spoed kunnen wij binnen 24 uur leveren. Grotere afnames zijn meestal binnen een week geleverd. Bel of mail ons voor meer informatie.

Contact

Elk project is uniek en daarom wordt er voor elk project een passende offerte opgesteld. Onze checklist onderaan de pagina helpt u bij het aanleveren van de juiste informatie. In de regel voorzien wij u van een offerte binnen twee werkdagen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om het project door te nemen.

Product catalogus

great things
are built
with
the best materials
.

Neem
contact op

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte aanvraag. Bel ons op +31 (0)75 303 03 99 van maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00uur of stuur een e-mail naar architectuur@carlstahl.com. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren. 

  Uw bedrijfsnaam

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Uw onderwerp/project

  Uw bericht

  Bestanden toevoegen

  contact