Speeltoestellen

Een veilige speelomgeving.

Waar kinderen komen is veiligheid een must. De sterke netten van Carl Stahl worden veelvuldig toegepast om een veilige speelomgeving te creëren  Door de flexibilitleit kunnen de netten gebruikt worden in de meest complexe speeltoestellen. 

Speelslinger

Amsterdam Oost

Oosterpark Amsterdam

Deze mooie speelslinger is ontworpen door Carve en is te vinden in het Oosterpark in Amsterdam. De flexibele kabelnetten volgen de lijnen van het speeltoestel.

Frederik Hendrik Plantsoen

Amsterdam centrum

Centrum Amsterdam

Dit uitdagende speeltoestel is te vinden in het centrum van Amsterdam. De kinderen kunnen in de verschillende slurven klimmen.

Sarphatipark

Amsterdam de Pijp

Centrum Amsterdam

Dit avontuurlijke speeltoestel is te vinden in de Pijp. Het speeltoestel biedt verschillende lagen, bruggen en gangen, evenals een uitkijktoren over het park.

Boomkroon toren

Amsterdam Sloterpark

Uitdagende vormen

Speeltuinen en attractieparken vragen om speeltoestellen met uitdagende vormen. Deze vormen moeten kindvriendelijk en vooral veilig zijn.

Batok

Amsterdam Vondelpark

Batok ei

In het Batok ei zijn er in de ronde gaten netten geplaatst om het ei dicht te maken en het speeltoestel veilig te houden.

great things
are built
with
the best materials
.

Over X-TEND

De RVS kabelnetten worden project-specifiek geproduceerd in onze eigen fabrieken in Europa. Elke gewenste afmetingen kan gerealiseerd worden.

Alle afmetingen zijn mogelijk omdat netten (onzichtbaar) aan elkaar gekoppeld worden. Ook diagonale, driehoekige of andersoortige vormen kunnen gerealiseerd worden met de kabelnetten.

De maasopeningen zijn er standaard vanaf 18 mm tot aan 400mm en speciale maasopeningen zijn uiteraard ook mogelijk. De kabeldiameters zijn standaard 1, 1.5, 2, 3 en 4 mm.

Welk type precies benodigd is, is afhankelijk van de toepassing.

Neem
contact op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte aanvraag. Bel ons op +31 (0)75 303 03 99 van maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00uur of stuur een e-mail naar architectuur@carlstahl.com. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren. 

  Uw bedrijfsnaam

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Uw onderwerp/project

  Uw bericht

  Bestanden toevoegen

  contact