Wij maken sportvelden veilig

Met kabels en netten zorgen wij voor een veilige speelomgeving.

Op sportvelden worden onze RVS kabelnetten steeds vaker toegepast als transparante afscheiding. De netten zijn niet alleen geschikt om ballen tegen te houden, maar dienen ook als hekwerk. Dankzij het transparante uiterlijk van de kabelnetten, blijft de ruimte overzichtelijk. Omdat grote afmetingen mogelijk zijn is relatief weinig staalconstructie nodig waardoor de kosten laag blijven. Op deze pagina lichten wij een aantal bijzondere projecten toe.

Nautique

Amsterdam Noord

Ravel Residence

Amsterdam Zuidas

Amstelhome

Amsterdam Oost

Kromhout Kazerne

Utrecht

Kavel K

Den Haag

Oosterpark

Amsterdam Oost

Divers

great things
are built
with
the best materials
.

Over X-TEND

De RVS kabelnetten worden project-specifiek geproduceerd in onze eigen fabrieken in Europa. Elke gewenste afmetingen kan gerealiseerd worden.

Alle afmetingen zijn mogelijk omdat netten (onzichtbaar) aan elkaar gekoppeld worden. Ook diagonale, driehoekige of andersoortige vormen kunnen gerealiseerd worden met de kabelnetten.

De maasopeningen zijn er standaard vanaf 18 mm tot aan 400mm en speciale maasopeningen zijn uiteraard ook mogelijk. De kabeldiameters zijn standaard 1, 1.5, 2, 3 en 4 mm.

Welk type precies benodigd is, is afhankelijk van de toepassing.

Neem
contact op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte aanvraag. Bel ons op +31 (0)75 303 03 99 van maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00uur of stuur een e-mail naar architectuur@carlstahl.com. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren. 

  Uw bedrijfsnaam

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Uw onderwerp/project

  Uw bericht

  Bestanden toevoegen

  contact