Over ons.

great things
are built
with
the best materials.

Bij Carl Stahl Architectuur geloven wij dat je met de beste materialen de meest geweldige, mooie en unieke dingen kunt creëeren. Van kleine tot grote projecten. Bovendien geloven wij dat onze kabelnetten niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan een veilige leefomgeving waarin levens gered kunnen worden met onze veiligheidsnetten.

Sinds 1997

In 1997 is Carl Stahl Benelux B.V. opgericht als groothandel in roestvaste staalkabels en kunststof touwwerk voor de watersport én de industrie. We zijn onderdeel van de Carl Stahl Group met wereldwijd 70 vestigingen en meer dan 1.100 collega's. Carl Stahl Architectuur is in 2014 ontstaan uit liefde voor een meer duurzame, veilige en tegelijk architectonische omgeving. Met onze producten kunnen wij bijdragen aan veilige leefomgeving door heel Nederland en België.

Projecten-afdeling

De projecten-afdeling van Carl Stahl Benelux is gespecialiseerd in roestvast stalen (RVS) spankabel- en kabelnetconstructies. Wij adviseren graag onze klanten en leveren niet alleen producten, maar vooral oplossingen. Ons team denkt graag mee met opdrachtgevers om tot een perfect resultaat te komen. Wij houden van onze producten, wij houden van details en wij houden van mooie projecten. Het liefst ontzorgen wij onze opdrachtgevers zo veel mogelijk en daarom hebben wij een veelzijdige en gespecialiseerd team.
Over ons - Carlos aan de telefoon - Carl Stahl kantoor
montage Oomsbrug Haarlem
Coen met fiets op kantoor - Carl Stahl

20 miljoen levens redden in 2022

Onze kabelnetten worden voornamelijk gebruikt als permanente beveiliging in verschillende toepassingen. De meest voorkomende toepassingen zijn balustrade vullingen, hekwerken, trapbeveiliging en horizontale vangnetten. Niet alleen in scholen en woongebouwen, maar ook in parkeergarages, winkelcentra, speeltoestellen, dierentuinen, gevangenissen en hotels worden de netten ingezet om mensen (maar ook dieren) te beschermen. De transparantie, de sterkte en de flexibiliteit van de netten speelt altijd een grote rol in de keuze van dit materiaal. De transparantie is altijd hoger dan 90%. De netten zijn sterk genoeg om te voldoen aan de hoogste eisen die gesteld worden aan veiligheidstoepassingen en de flexibiliteit maakt dat de netten bijna overal toepasbaar zijn.

Kom langs of neem contact op

Carl Stahl Architectuur is gevestigd in Zaandam, samen met de andere afdelingen van Carl Stahl Benelux B.V. We hebben niet alleen een kantoor, maar ook twee grote werkplaatsen waar we onder andere de kabels op maat produceren en een grote voorraad hebben. Je bent altijd welkom om langs te komen voor meer informatie. Onze openingstijden zijn van 8.00 tot 17.00u. Loop even binnen of maak een afspraak voor een (online) meeting met één van onze specialisten. Stuur ons een e-mail (architectuur@carlstahl.com) of bel ons op +31(0)75 303 03 99.

great things
are built
with
the best materials
.

Het team

Carlos
Managing
Director
Carlos is algemeen directeur van Carl Stahl Benelux, maar ook actief met de verkoop van veiligheidsnetten.

Coen - Carl Stahl - Mooring Yachts - close
Coen
Senior
Werkvoorbereider
Coen is hét aanspreekpunt van uitvoerders en monteurs. Hij is tevens de vraagbaak op technisch gebied.

Tim Heijne profielfoto - Carl Stahl Benelux
Tim
Junior
Advisor
Tim weet je van alles te vertellen over de RVS kabelnetten van Carl Stahl. Hij denkt graag mee met jouw wensen en adviseert je graag.
Jennifer - Carl Stahl - Mooring Yachts - close
Jennifer
Marketing
Manager
Jennifer zorgt er voor dat alle mediakanalen tip top in orde zijn. Haar doel is er voor zorgen dat de klant altijd centraal staat.
Tjerk - Carl Stahl - Mooring Yachts - close
Tjerk
Logistics
Manager Magazijn
Tjerk is één brok ervaring. Het magazijn is zijn domein. Hij zorgt ervoor dat de voorraad op peil is en de orders verstuurd worden.
Erik profielfoto Carl Stahl Benelux
Erik
Sales
Engineer
Erik is actief in de verkoop en weet jou alles te vertellen over onze veiligheidsnetten. Advies nodig? Bij hem moet je zijn!
Tim
Financial
Controller
Tim is de man van de cijfers en verantwoordelijk voor de debiteuren en crediteuren. Alles kloppend krijgen is zijn doel.
Floris - Carl Stahl Benelux
Floris
Senior
Monteur
Floris heeft ontzettend veel ervaring en weet als de beste projecten van A tot Z uit te voeren.

Jij?
(Hoofd)Monteur
Projecten
Word jij onze (hoofd)monteur? Ben je technisch en weet als geen ander projecten perfect tot uitvoering te brengen? Solliciteer dan direct!
contact