Dierentuin verblijven

Veilig, sterk en duurzaam.

RVS kabels en kabelnetten zijn de ideale producten voor het creëren van veilige, transparante verblijven. Niet alleen zijn ze sterk, ook zijn ze duurzaam. Carl Stahl denkt in het ontwerpstadium graag mee over de uitwerking. Indien nodig verzorgen wij berekeningen en technische tekeningen. We leveren de producten en kunnen uiteindelijk de kabelconstructie monteren.

Gibbons

In 2020 is het nieuwe huis voor de Gibbons gerealiseerd. Het Gibbonhuis heeft enerzijds van buiten de karakter eigenschappen van de Zaanse polderarchitectuur, maar is daarnaast vooral geïnspireerd op een boomgaard waardoor aansluit bij de natuurlijke omgeving van de gibbons. Aan het Gibbonhuis is een corridor, een luchtbrug, toegevoegd, waardoor de gibbons zich gemakkelijk tussen het huis en het Gibboneiland kunnen verplaatsen. De corridor bestaat uit RVS kabelnetten van Carl Stahl.

Sneeuwuilen en kraanvogels

In 2019 is de monumentale ruïne in Artis gerestaureerd. De ruïne uit 1921 vormt het middelpunt van het verblijf van de sneeuwuilen en kraanvogels. Carl Stahl Benelux heeft voor dit verblijf alle kabels geproduceerd en gemonteerd die de tensegrity constructie van de omheining in stand houden.

great things
are built
with
the best materials
.

Over X-TEND

De RVS kabelnetten worden project-specifiek geproduceerd in onze eigen fabrieken in Europa. Elke gewenste afmetingen kan gerealiseerd worden.

Alle afmetingen zijn mogelijk omdat netten (onzichtbaar) aan elkaar gekoppeld worden. Ook diagonale, driehoekige of andersoortige vormen kunnen gerealiseerd worden met de kabelnetten.

De maasopeningen zijn er standaard vanaf 18 mm tot aan 400mm en speciale maasopeningen zijn uiteraard ook mogelijk. De kabeldiameters zijn standaard 1, 1.5, 2, 3 en 4 mm.

Welk type precies benodigd is, is afhankelijk van de toepassing.

Neem
contact op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte aanvraag. Bel ons op +31 (0)75 303 03 99 van maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00uur of stuur een e-mail naar architectuur@carlstahl.com. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren. 

  Uw bedrijfsnaam

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Uw onderwerp/project

  Uw bericht

  Bestanden toevoegen

  contact