Dedots en andere custom made toevoegingen

Dedots ® is een nieuw product van Lacefence. Het zijn losse pixels die een unieke identiteit kunnen geven aan hekwerken, balustrades, veiligheidsnetten, roomdividers en gevels. Elk gewenst patroon is mogelijk in vele verschillende projecten. Naast Dedots heeft Carl Stahl een aantal custom made toevoegingen waaronder glinsterende palletjes, zonnecellen, rvs stroken en lichtgevende elementen. Op deze manier verrijkt u het hekwerk met minimale middelen en maximaal resultaat. Bekijk hieronder alle mogelijkheden en neem contact met ons op om uw idee verder uit te werken.

dedots

Dedots en andere custom made toevoegingen

Het gebruik van dedots of andersoortige toevoegingen maken het project nog unieker. Schermen, gevels en hekwerken kunnen voorzien worden van elk gewenst beeld of ontwerp. Door te spelen met de transparantie worden de schermen nog visueler en beeldender. Door het lage gewicht zal de constructie ook slank uitgevoerd kunnen worden. Door de sterkte van het kabelnet kunnen de netten hoge krachten opnemen waardoor balustrades en hekwerken ook voorzien kunnen worden van dergelijke dots.

dedots-met-verlichting-2

Promotionele doeleinden

De dots worden ook vaak gebruikt voor promotionele doeleinden. Zo kan op hekwerken en omheiningen een patroon gecreëerd worden die de naam vormen van het bedrijf. Of wellicht dat er een bepaalde uitingen bovenop het bedrijf of rondom de parkeerplaats getoond moeten worden. Ook in kunstwerken worden de dots veelvuldig gebruikt.

dedots-spiegeling

Ontwerp en engineering

Vaak hebben architecten en ontwerpers al een bepaald beeld voor ogen, maar wij kunnen u daarin altijd ondersteunen. Naast het ontwerp werken wij de dots ook technisch uit tot maakbare elementen. Wij adviseren in de toe te passen materialen.

cimg2766

Productie en levering

Vaak produceren en/of leveren wij zelf de elementen, maar het is ook mogelijk dat een derde partij de elementen aanlevert. Zo zijn er legio samenwerkingen geweest met (licht)kunstenaars, maar ook met private instellingen die zelf de dots gemaakt hebben.

dedots-balustrade

Montage

De montage van de schermen en dots voeren wij veelal in eigen beheer uit zodat wij u alle zorgen ontnemen. Samenwerken is uiteraard ook mogelijk. Ons montageteam monteert non stop netten door heel de Benelux.

dedots-glinsteringen

X-Led visualisaties

Het X-LED systeem is een flexibel, transparant en lichtgewicht illuminatie systeem in combinatie met de kabelnetten. Bewegende beelden, indrukwekkende lichtontwerpen en de schittering van 16.5 miljoen kleuren boeien het oog. De lampjes zijn computergestuurd met speciale software geschreven door Carl Stahl. Lees hier meer over dit systeem.

de-dots-led

Prijzen en levertijden

Dots zijn altijd projectspecifiek. De verschillende groottes, de mate van transparantie, de gewenste afwerkingen en kleuren maken dat er geen standaard prijs is voor deze speciale toevoegingen. De meest simpele toevoegingen kunnen al €10 per vierkante meter kosten, maar high-tech dots kosten al snel honderden euro´s. Bij de toevoegingen kunt u rekenen met circa 3 tot 5 extra weken bovenop de levertijd van de netten. De specialere dots hebben altijd een langere levertijd, maar dat zijn ook vaak projecten met een langere voorbereidingstijden.

dedots verlichting

 

dedots-kunst

 

dedots-groene-lichten

 

Over ons    Bekijk onze producten    Bekijk onze toepassingen    Contact

contact