Haver & Boecker 

Architectural Wire Mesh

Carl Stahl Benelux, officieel partner en dealer
in Nederland en België

Haver & Boecker 

Architectural Wire Mesh

Carl Stahl Benelux, officieel partner en dealer
in Nederland en België

Unieke designs

De Architectural Wire Mesh van Haver & Boecker wordt zowel binnen- als buitenhuis toegepast in de Architectuur. Zo vind je hun creaties terug als valbeveiliging, balustradeszonwerende gevels, lichtgevende gevelswandbekleding, als akoestische plafonds en nog op vele andere manieren.

Haver & Boecker heeft al 135 jaar ervaring en de Architectural Wire Mesh wordt wereldwijd toegepast. Carl Stahl Benelux is de officiële partner en dealer in Nederland en België van Haver & Boecker en helpt jou graag bij het verwezenlijken van jouw wensen.

Product details

De wire mesh is verkrijgbaar in verschillende soort geweven structuren. Zo biedt het ene meer transparantie, is het perfect als akoestisch plafond en creëert de ander juist een golvend 3D effect. Naast de standaard RVS kleur, kan er ook gekozen worden voor uit verschillende kleuren. Zo kan elk gewenst effect gerealiseerd worden. 

Enkele Architectural Wire Mesh panels

Benieuwd naar alle mesh panels? Bekijk ze hier.

Gevels

Met de wire mesh van Haver & Boecker krijgen gevels een eigenzinnige uitstraling.

Lichtgevende gevels

Illuminated Architectural Mesh transformeren gebouwen en locaties in hoogwaardige en fascinerende gevels.

Veiligheid en interieur

Wire mesh wordt toegepast in balustrades en hekwerken  om een veilige omgeving te creëren. Daarnaast bieden ze de ideale oplossing voor akoestische plafonds en wanden in bijvoorbeeld concertzalen.

Meer over Haver & Boecker

Haver & Boecker is in 1887 opgericht in Duitsland. Door continu te blijven innoveren, blijven ze voorop lopen op het gebied van wire mesh en dat is te zien in het brede scala van wire mesh types. In Nederland en België is Carl Stahl Benelux de officiële partner en dealer. 

great things
are built
with
the beste materials
.

Neem contact op

Bel ons op +31 (0)75 303 03 93 van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 17:00u of stuur een e-mail naar architectuur@carlstahl.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Uw bedrijfsnaam

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Uw onderwerp/project

  Uw bericht

  Bestanden toevoegen

  contact