Vacature monteur (full time)

Als monteur van Carl Stahl ben jij degene die alle ideeën realiseert. Je monteert onze RVS kabelnetten door heel Nederland en België. De ene keer aan het strand, de andere keer bovenop een uitkijktoren, maar ook in gevangenissen, luxe villa’s of op zee. Zo nu en dan ben je wat langer weg van huis en kan het zijn dat je moet overnachten in een hotel. Rondrijden met hoogwerkers, steigers opbouwen bovenop een gebouw of aan een life-line gezekerd zijn op 50 meter hoogte is part of the deal.

De eerste paar weken of maanden ga je samen met onze andere monteurs naar projecten, maar zodra je er klaar voor bent, kan je zelf op pad met de bedrijfsbus. Vaak zal een collega met je mee gaan om samen de klus te klaren. Flexibiliteit is van groot belang want geen enkele dag is hetzelfde. We proberen wel altijd om 7 uur op locatie te starten. Het werk is heel precies dus grote nauwkeurigheid en netheid is een vereiste. Ook moet je je mannetje kunnen staan in de bouwwereld. Vind je het leuk om aan leuke projecten te werken, maatwerk te leveren en het visitekaartje van Carl Stahl te zijn, dan is dit de juiste werkomgeving voor jou!

Functievereisten

  • goede technische eigenschappen en oplossingsgericht werken
  • geen 9 tot 5 mentaliteit
  • flexibel, zelfstandig en stressbestendig
  • in het bezit van een rijbewijs B
  • ervaring met (RVS) staalwerk of ervaring in de bouw
  • woonachtig in de regio Zaanstreek-Waterland

Wat krijg je er voor terug

  • een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende baan
  • goed marktconform salaris en eerlijke (onkosten) vergoedingen
  • een robuuste werktelefoon
  • mogelijkheid tot het volgen van opleidingen / cursussen

Over Carl Stahl

Carl Stahl Benelux is één van de 60 wereldwijde vestigingen van het Duitse familiebedrijf Carl Stahl GmbH. De architectuurafdeling, waar jij komt te werken, is dé specialist op het gebied van RVS kabelnetten. Jaarlijks monteren wij ongeveer 150 projecten. Dat zijn onder andere balustrades, hekwerken, trappenhuizen, speeltoestellen, (groene) gevels, kunstwerken, dierentuinen, bruggen en helidecks. Wij leveren altijd klant specifieke en unieke producten van hoge kwaliteit. Wij denken mee met de klant en bieden oplossingen. De vraag om mooie projecten te maken wordt groter en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige collega!

Geïnteresseerd?

Bel voor meer informatie Carlos Beira via 075-6318536 en/of mail je cv en motivatie naar architectuur@carlstahl.com

(klik hier voor de pdf van deze vacature)

image6 image5 image4 image3 image1image2

contact