Parkeergarage distributiecentrum Jumbo

Duurzame kabelnetten voor een
duurzaam project

In 2020 is het nieuwe distributiecentrum van Jumbo geopend. De bijhorende en eveneens nieuwe parkeergarage is voorzien van ons RVS kabelnetten. 

Duurzaamheid speelde een hoofdrol bij de nieuwbouw van het distributiecentrum. Alle facetten zijn daar dan ook aan getoetst tijdens de bouw. Wij zijn dan ook trots dat ook wij daar een bijdrage aan hebben kunnen leveren. De RVS kabelnetten van Carl Stahl bieden een duurzame oplossing voor (val)beveiliging en worden tevens gebruikt als klimhulpsysteem voor klimplanten.

Over X-TEND®

X-TEND® is een roestvast stalen kabelnet met verschillende toepassingsmogelijkheden. Het net bestaat uit losse RVS kabels die middels klemmen met elkaar verbonden zijn. De kabels vormen zich net als een web. Op deze manier ontstaat een maasvormig, transparant, sterk en vormvrij spannet. De kabels van het net worden standaard uitgevoerd in de diameter 1,5, 2 of 3 mm. De standaard maaswijdte varieert van 20 t/m 200 mm. De kabeldikte en de maaswijdte zijn afhankelijk van het gebruik en de toepassing. De flexibiliteit en de sterkte van ons systeem, maakt dat de netten overal inzetbaar zijn.

Project specifiek

Voor dit project zijn er RVS kabelnetten gebruikt met een staande maas ...De kabelnetten dienen in eerst instantie als (val)beveiliging, maar daarnaast worden ze ook gebruikt als klimhulp systeem voor klimplanten. De ideale oplossing voor een duurzame parkeergarage.

Catalogi

RVS kabelnetten x-tend Productcatalogus Carl Stahl Architectuur

RVS kabelnetten

Catalogus balustrades Carl Stahl Architectuur

Balustrades

Catalogus (val)beveiliging Carl Stahl Architectuur

Hekwerken

Bekijk hier meer parkeergarage projecten

great things
are built
with
the best materials
.

contact