Spankabels van RVS | I-SYS®

I-SYS® is een roestvaststaal spankabel-systeem met een breed scala aan kabel- en verbindingsmogelijkheden. De kabels kunnen voorzien worden van verschillende soorten RVS eindterminals. Zo kan een kabel worden voorzien van RVS draadeinden, gaffels, ogen, eindstops of een combinatie hiervan. De kabels zijn verkrijgbaar in de diameters variërend van 2 tot 26 mm en met de constructies 1×19, 1×37, 7×7 en 7×19. Carl Stahl adviseert u graag over de benodigde kabel. De kwaliteit en de veelzijdigheid van het i-sys systeem maken dat wij u voor elke toepassing de juiste kabel kunnen leveren.

Materiaal en toepassingen spankabels

Het I-SYS® systeem van Carl Stahl is een zeer compleet en uitgebreid spankabelsysteem. Het wordt continu verbeterd en doorontwikkeld. De spankabels worden onder Europese omstandigheden geproduceerd in de fabriek van Carl Stahl in het Duitse Süessen en beschikken over Europese kwaliteitscertificaten en keurmerken. Onze spankabels zijn van RVS Aisi316 (Ook bekend als 1.4401 of A4 kwaliteit). Deze kwaliteit kunnen wij 100% garanderen middels certificaten.

De staal- en spankabels die wij produceren en leveren worden voor diverse doeleinden gebruikt. Zo kunnen de rvs kabelsystemen in balustrades van bruggen of trappen opgespannen worden t.b.v. de veiligheid. Lees hier meer over deze toepassing in balustrades. De kabels kunnen ook een constructieve functie hebben bij het ophangen van bepaalde objecten. Tevens worden kabels als windverbanden gebruikt. Maar ook in liften, trappenhuizen, hekwerken etc. Voor elke toepassing leveren wij een passend staalkabel-systeem.

Klik hieronder voor meer informatie

extern draadeind

draadterminals

intern draadeind

intern draad terminals

gaffels en ogen

gaffelterminals

oogterminal

oogterminals

eindstops

eindstops

CE-keur

CE-gekeurde kabels

Prijzen en levertijden

De prijs van de spankabels is afhankelijk van de diameter, de lengte, de kabelconstructie en de eindterminals. In de regel voorzien wij u van een offerte binnen 24 uur. Onze checklist voor kabelsystemen helpt u bij het aanleveren van de juiste informatie en versnelt de aanvraag. De levertijden van het kabels is bij een afname tot 50 kabels standaard 48 uur. Bij spoed kunnen wij binnen 24 uur leveren. Grotere afnames zijn meestal binnen een week geleverd. Vul de checklist in om de aanvraag te bespoedigen of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen    Neem contact met ons op

Product catalogus

RVS spankabels I-SYS productcatalogus Carl Stahl Architectuur

rvs spankabels (12mb)

I-SYS® | voor elke toepassing het juiste kabelsysteem