Kabel design en ontwerp

Bij Carl Stahl bent u aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met rvs kabels. Voor kabel design en ontwerp bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren design kabel voor al uw ontwerpen. De kabels zijn te gebruiken in verschillende toepassingen. Denk aan kabels en netten in hekwerken, balustrades als doorvalbeveiliging.

kabel design en ontwerp

De kabel designs die wij produceren en leveren worden in verschillende toepassingen gebruikt. Zo kunnen de design kabelsystemen in balustrades van bruggen of trappen opgespannen worden voor de veiligheid van de bezoekers. De kabels kunnen ook een constructief gebruikt worden. Denk aan het ophangen van lampen of kunstwerken. Uiteraard kunnen ook andere objecten opgehangen worden. Tevens worden kabels als windverbanden gebruikt. Maar ook in liften, trappenhuizen, hekwerken etc. Voor elke toepassing leveren wij een passend kabel design.

Ook voor klimhulpsystemen voor groene gevels bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor meer informatie over de groene gevels.

prijzen en levertijden

De prijs van de design kabels is afhankelijk van de diameter, de lengte, de kabelconstructie en de eindterminals. In de regel voorzien wij u van een offerte binnen 24 uur. Onze checklist voor kabelsystemen helpt u bij het aanleveren van de juiste informatie en versnelt de aanvraag. De levertijden van het kabels is bij een afname tot 50 kabels standaard 48uur. Bij spoed kunnen wij binnen 24uur leveren. Grotere afnames zijn meestal binnen een week geleverd. Vul de checklist in om de aanvraag van uw kabel design te bespoedigen of neem contact met ons op.

Bekijk onze producten     Bekijk onze toepassingen     Bekijk onze projecten         Neem contact op

 

Catalogi

Catalogus xtend
X-TEND® | rvs kabelnetten (9mb)
Catalogus xtend colors
X-TEND® | colors kabelnetten (1mb)
Catalogus xled
X-LED® | mesh + led (1mb)

 

 

 

 

 

 

Toepassingen

[one-fourth-first]

Balustrades
Balustrades
Groene gevels
Groene gevels

[/one-fourth-first] [one-fourth]

Bruggen
Bruggen
(val) Beveiliging
(val) Beveiliging

[/one-fourth] [one-fourth]

Beveiligingsnet rvs
Hekwerken
Specials
Specials

[/one-fourth] [one-fourth]

Trappen
Trappen

 

 

 

 

[/one-fourth]


 X-TEND® | oogstrelend – veilig – flexibel

contact